Pakketten

Export to CSV
Search for software products

17 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
AFAS AFAS Met één softwarepakket automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen in je organisatie.
AFAS Procesversnellers IJK Software & Services Deze modules zet u in om processen in AFAS nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken. De mogelijkheden met de systemen van AFAS zijn groot. Maar niet eindeloos.
BNG Bank Betalingsverkeer BNG Bank Systeem voor internetbankieren bij de Bank Nederlandse Gemeenten
BNG Bank Digipass App BNG Bank Met de Digipass App van BNG Bank op een mobiel iOS- of Android apparaat is het mogelijk veilig in te loggen en opdrachten digitaal te ondertekenen in BNG Betalingsverkeer.
Donau FileLinx Financiële administratie
Dynamics NAV Microsoft Als je bedrijf groeit en klaar is om meer kansen aan te pakken, kan Dynamics NAV je daarbij helpen.
Exact Globe Exact Exact Globe is de basis van onze Exact Finance en ERP-oplossingen.
Exact Synergy Exact Met Exact Synergy beheer je jouw onderneming op basis van geïntegreerde werkstromen, documenten en projecten.
ICINV ImageCapture for Invoices Scan Sys B.V. ImageCapture for Invoices is intelligente scan en herken software die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw administratie.
INCONTO Digitale factuurverwerking Emeritor Resource Development B.V. INCONTO Digitale factuurverwerking™ maakt het voor u mogelijk om digitale facturen van uw leveranciers automatisch te matchen met inkoopopdrachten of matchend te maken en betaalbaar te stellen door ee
JD Edwards EnterpriseOne Oracle Corporation Oracle JD Edwards biedt een solide financiële basis voor uw bedrijf. Het is volledig geïntegreerd met alle andere JD Edwards modules zoals productie, voorraadbeheer, project management etc.
Key2Financiën Centric Key2Financiën is het Centric-informatiesysteem voor financieel management en projectbeheersing.
SmartStream SmartStream Financial Software & Managed Services
Unit4 Unit4 Met Unit4 beheert u uw volledige bedrijfsvoering via één geïntegreerd en cloudgebaseerd ERP-pakket. Onze oplossingen zijn ontworpen rond de mensen die ze gebruiken.
Unit4 Business World (ABW) Unit4 (Agresso) Business World is een Enterprise resource planning (ERP)-oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan een volledig geïntegreerd pakket dat veelvuldige veranderingen goed op kan vangen
Unit4 Coda Financials Unit4
Unit4 Multivers Unit4 Onder de naam Unit4 Multivers brengt Unit4 een lijn boekhoudsoftware speciaal voor het MKB op de markt. De software is modulair opgebouwd, zodat er voor elke ondernemer een passende oplossing is.