Pakketten

Export to CSV
Search for software products

24 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Ambuweb Raet B.V. Applicatie voor inzetregistratie voor ambulances.
Bluebeam Revu Bluebeam Revu levert technologie voor het maken, bewerken, markeren van en samenwerken aan PDF-bestanden voor uw ontwerp- en bouwworkflows
Boundless Exchange Boundless Boundless Exchange is the open web-based geospatial CMS (Content Management System) for all your GIS needs.
Crowdtech Research Platform Crowdtech B.V. Het Crowdtech Research Platform is de all-in-one oplossing die organisaties in staat stelt om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren.
Digital Signage (Narrowcasting) TDM Digital Signage Via net zoveel beeldschermen als u wilt zendt u uw doelgroep uiterst gerichte en dynamische marketingboodschappen. Hiermee speelt u in op marktkansen.
iBabs iBabs Applicatie voor papierloos vergaderen
Incentro Incentro Managementinformatie_en_BI_tools
Joomla Joomla CMS (Content Management Systeem)
Lync Microsoft Met Lync Basic 2013 beschikt u in één gebruiksvriendelijk programma over chatberichten, audio- en videogesprekken, Lync-vergaderingen, beschikbaarheidsinformatie (aanwezigheid) en mogelijkheden voor d
MediaRS Avantgarde Media Ondersteuning mediabeleid. Een interactief communicatiesysteem om eenduidigheid in mediabeleid te stimuleren. Dat is het Media Rapportage Systeem.
MensCentraal Lost Lemon Samen met u bedenken we hoe u informatie zo slim mogelijk kunt gebruiken en kunt samenwerken met uw (keten)partners.
Miccolab Miccolab Integrale communicatie
MindMeister Meister MindMeister is een professionele mind mapping software die zowel veelzijdig is als eenvoudig te gebruiken.
Omgevingsdashboard Centric Integrale communicatie
OurMeeting DocWolves B.V. Applicatie voor papierloos vergaderen.
Outlook Microsoft E-mail, agenda en contactpersonen allemaal op één plek
Parlaeus DocWolves B.V. Parlaeus ondersteunt het complete proces van openbare besluitvorming. Werk samen met alle betrokkenen aan beleid: van idee tot e-Depot in één online omgeving.
Sharepoint Microsoft SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaa
Sitecore Sitecore Het Sitecore Experience Platform (XP) combineert de kracht van contentmanagement met ons marktleidende CMS met contextuele inzichten uit de Sitecore® Experience Database™ (xDB).
Skype voor Bedrijven Microsoft Met één klik kan iedereen deelnemen aan uw onlinevergadering vanaf elk apparaat. U kunt direct een vergadering houden of via Outlook een toekomstige vergadering plannen.
Teams Microsoft Microsoft Teams is een complete oplossing voor onlinevergaderingen en samenwerken
VERA (intranet vrijwilligers APP) VERA (intranet vrijwilligers APP) Integrale communicatie
Viadesk Viadesk
ZorgBox DocWolves B.V. ZorgBox: veilig & mobiel samenwerken in de zorg De Nederlandse online documentenbox waarmee je veilig mobiel samenwerkt. Deel documenten met behoud van volledige controle.